070 665 77 22 mikael@bastadmaleri.se

Målare Ängelholm

Vi är en mångsidig målare som ger ditt hem eller kontor ett nytt liv!

Vi hjälper dig med målning och tapetsering i Ängelholm

Utvändig målning

Är det dags att måla om ditt hus i Ängelholm? Det kan verka enkelt men det är mycket att tänka på vid utvändig målning. Allt från kulörval till materialval och förarbete kräver viss eftertanke.

För att undvika dyra misstag kom till oss på BåstadMåleri, professionella målare med mångårig kunskap om utvändig målning.

Invändig målning & tapetsering

En av de av de allra viktigaste detaljerna för att du ska trivas i ditt hem är att det känns trivsamt inomhus.

Vi på BåstadMåleri hjälper dig med både invändig målning och tapetsering. Om du vill undvika bubblor och misspass vid tapetsering ska du komma till oss istället för att tapetsera själv.

Fasadtvätt

En ren fasad är inte bara en fördel för utseendet på ditt hus. Regelbunden fasadtvätt förebygger även fukt- och rötskador som i förlängningen kan leda till att ditt hus blir sämre isolerat med högre energikostnader som följd.

Det är också viktigt med en ordentlig fasadtvätt innan du målar om ditt hus.

Övriga tjänster i Ängelhom

Om du letar efter en mångsidig och flexibel målare i Laholm, Båstad, Ängelholm eller på Bjärehalvön ska du komma till oss på BåstadMåleri.

Utöver tjänsterna ovan kan vi även hjälpa dig med fönstermålning, fönstertätning och många andra målerirelaterade tjänster. Kolla med oss först.

Båstad Måleri AB

Organisationsnummer: 556901-5752
Telefon: 070 665 77 22
E-post: mikael@bastadmaleri.se
Adress: Janssonsväg 9, 312 77 Skottorp